Bátorítjuk az innovációt, a kreativitást, az új ötletek és módszerek kidolgozását, a jelen és a jövő problémáinak megoldása érdekében.
Élet a GDI-nél

We have fun while working hard and work hard at having fun.

Mutual support, dedication to clients and a focus on achieving common goals are the terms that best describe the GDi team. By working together, we ensure innovativeness and continuous growth of the company, employees, and clients, while through team-building we cement our trust and friendships!

Ana Mioč
HR Team, GDi Group

Értékrendünk

Fejlődés és alkalmazkodás

Agilisak vagyunk, folyamatosan fejlődünk és javítunk munkánkon. 

Az embereket helyezzük előtérbe

Mindenekelőtt egy csapat vagyunk. Ez azt jelenti, hogy odafigyelünk egymásra, empatikusan cselekszünk és valódi énünket állítjuk munkába minden nap. 

Mindig az ügyfélre összpontosítunk

Meghallgatjuk ügyfeleink igényeit, nagyszerű megoldásokat kínálunk, és mindig törekszünk arra, hogy meghaladjuk elvárásaikat. 

Folyamatos innováció

Vállalatunk mozgatórugója az innováció. Értékeljük az eredeti gondolkodást és a nehéz kihívások megoldására irányuló szenvedélyt.

Társadalmi értékteremtés

Hiszünk a közösség fontosságában, és visszaadunk azoknak, akikkel megosztjuk az életünket. 

Nálunk soha nincs két egyforma nap!

FROM OUR TEAM

WHAT WE LIKE

Kezdeményezések, amikre büszkék vagyunk

GDi for STE(A)M

Elkötelezettek vagyunk a jövő generáció támogatása mellett. Kiválóságukért ösztöndíjakkal segítjük a tehetséges kutatókat és diákokat, továbbá támogatjuk a tudományos, mérnöki, műszaki, vagy művészeti területen kiemelkedő női munkavállalókat.

Támogatjuk a művészetet

Támogatunk zenészeket, iskolák rendezvényeit, egyesületeket és sport egyesületeket

K+F partnerkapcsolatok

Hosszú és sikeres együttműködésre tekinthetünk vissza számos vezető regionális tudományos intézettel. Rendszeresen részt veszünk és támogatjuk az általuk szervezett bemutatókat és egyéb eseményeket.

Csatlakoznál csapatunkhoz?

A jelenleg elérhető pozíciókról bővebb tájékoztatást a Karrier oldalon találsz.