Ensemble

FieldOps

Tervező, ütemező, és útvonaltervező szoftver hatékony terepmunkához

Maximalizálja terepi útvonaltervezési és ütemezési műveleteit.

A Gdi Ensemble FieldOps egy teljeskörű megoldás a logisztikai feladatokban felmerülő komplex útvonaltervezési és ütemezési problémákra. Segít minimalizálni a műveleti költségeket, maximalizálni a produktivitást, és javítani az ügyfélélményt. A befektetés gyors és jelentős megtérülését nyújtja bármilyen méretű terepmunka esetén, így ideális logisztikai és útvonaltervezési feladatok ellátására bármilyen típusú szervezet számára.

A hatékony tervezés elengedhetetlen a logisztikai műveletekben, melyek egyre komplexebbé válnak az évek során. A folyton növekvő költségek nyomására, az olyan területeken, mint a véghasználóhoz történő szállítás, terepi karbantartás és karbantartási munkák ütemezése, vagy a lekérhető szolgáltatások aktiválása, meglehetősen nehézzé vagy lehetetlenné vált az optimalizálás és kezelés egy dedikált IT megoldás nélkül.

Az Ensemble termékportfólió részeként a GDi kifejlesztett egy teljeskörű megoldást, amely egyszerre rugalmas és méretre szabható. A legújabb technológiákat használva valós idejű vizualizációt biztosít a folyamatban levő műveletekről, megnövekedett hatékonyságról és produktivitásról. Az összefoglaló és személyre szabható jelentéseknek köszönhetően lehetőség nyílik a műveleti teljesítmény áttekintésére, potenciális költségcsökkentések felismerésére, valamint a legjobb üzleti döntések meghozására.

Meghatározás | Tervezés | Útvonal-előkészítés | Optimalizálás

Érjen el jelentős javulást a logisztikai és terepműveletek tervezési, kivitelezési, és megfigyelési folyamataiban. Növelje terepi csapatainak kihasználtságát, csökkentse járművei fogyasztását, az adminisztrációs feladatokat, és üzemanyag-költségeit, ezzel hozzájárulva az ügyfelei elvárásainak túllépéséhez és az SLA-nak való megfeleléshez.

Enterprise rendszer modulok

környezeti áttekintés és fő rendszer modulok

Az összes jelenleg aktív munkafolyamat, aktív és teljesített feladatok, munkafolyamat részletek, űrlap létrehozás, és egyebek megtekintése.

Automatikus feladatütemezés az összes munkaerő számára.

Részletes útvonal áttekintés és útvonal statisztikák bármilyen meghatározott idősávra.

Információ a járművek jelenlegi helyzetéről és állapotáról, teljes telemetriával, jármű adatokkal, stb. Valós idejű részletek és áttekintés a teljes flottáról.

Szabályok létrehozása és kezelése, valamint paraméterek célértékeinek meghatározása, amelyek túllépése esetén automata riasztó aktiválódik.

Sztenderd vagy személyre szabott jelentések, melyek gyorsítják a logisztikai tervezési folyamatokat, és lehetőséget nyújtanak pontos, adatvezérelt üzleti döntések meghozatalára.

A sztenderd webes applikáción túl a GDi kínál egy mobil (natív) applikációt Android és iOS platformokra.

Ensemble FieldOps / Rövid áttekintés

Intelligens ütemezés és automatikus indítás

Optimalizáció és automatikus intelligens ütemezés- és indítás tervezése.

Valós idejű jármű- és erőforrás követés

Flotta, eszközök, és munkások követése valós időben, egész nap.

Alkalmazotti munkafolyamatok optimalizációja

Az alkalmazottak produktivitásának optimalizálása. Több paraméter használata, úgy mint képzettség, régió, és elérhetőség.

Intelligens útvonaltervezés

Kézbesítési útvonalak optimalizálása, tervezése, és létrehozása a legrövidebb időn belül.

Munkafolyamat modellálás

Folyamat modellálás, munkafolyamat konfiguráció, esemény- és értesítés konfiguráció.

Kiknek ajánljuk az Ensemble FieldOps termékeket?

Termékeink olyan piaci szereplők számára lettek kifejlesztve, akik a termékek és szolgáltatások leggyorsabb szállítását, valamint a munkaerő, termékek, járműflották, útvonalak, és munkaütemezés magas precíziójú tervezési és menedzsment tevékenységeit igénylik. Ezen kívül ideális lehet olyan terepmunka- vagy karbantartás menedzsereknek, akik a termékek szállításában, telepítésében, karbantartásában vagy javításában vesznek részt a szolgáltatás szintű megállapodás (SLA) teljesítése érdekében.

Tipikus üzleti területek:

 • Élelmiszer és ital
 • Kis- és nagykereskedelem
 • Gyártás és szállítás
 • Egészségügyi szolgáltatások és segédeszközök
 • Helyi kormányzati ellenőrzés
 • Futár- és szállítmányozási szolgáltatások
 • Közművek és telekommunikáció
 • Terepi szolgáltatók

Megoldásunk használatának főbb üzleti előnyei

 • Komplex logisztikai műveletek megoldása és kezelése

Manuális és kevésbé hatékony módszerek lecserélése olyanokra, amelyek a legújabb technológiákat használják optimalizációra a logisztikai folyamatokban.

 • A műveletek átláthatósága

A legfrissebb szenzor technológia és IoT használata biztosítja a műveletek valós idejű átláthatóságát, beleértve járművek, eszközök, erőforrások, és munkafolyamatok követését. Az információ könnyedén megosztható bárkivel, bármilyen eszközön.

 • Az ügyfél-elégedettség növelése

Termékek és szolgáltatások átadásának javítása, valamint visszamondás és újratervezés könnyű kezelése, az ügyfelek elvárásainak túllépéséhez.

 • Jobb bevétel-maximalizáció

Az üzleti bevétel maximalizálása a tervezés optimalizációja és az erőforrás-elosztási, munkaütemezési, valamint szállítási folyamatok automatizációja által. A műveleti költségek így csökkennek, a bevétel pedig növekszik.

 • Hatékonyság növelése, állásidő és hibák csökkentése

A munkafeladatok, útvonalak, és más napi logisztikai műveletek tervezésére szánt idő csökkenésével lehetőség nyílik a vállalati erőforrások hatékonyabb kihasználására, ami így kevesebb hibát, és az állásidő csökkenését hozza magával.

Rendelési lehetőségek

MS Azure Felhő

Többfiókos felhasználás

Magán felhő

Többfiókos felhasználás

Helyszíni

Vállalati ügyfeleknek