Építőipar

Az építőipari szektor rendkívül tőke-intenzív. Komplex és drága üzemeket, gépeket, és berendezéseket alkalmaz, melyek mellett számtalan kisebb eszközre és szerszámra van szükség az üzleti tevékenységhez. Utóbbiak rendszeresen több, egymástól távol levő helyszínen vannak használatban. Építkezési projektek alatt elengedhetetlen, hogy az eszközök a megfelelő helyen és időben legyenek.

Ezen felül a produktivitás és hatékonyság fenntartása érdekében szükség van arra, hogy minden üzem, gép, és berendezés rendszeresen és pontosan karban legyen tartva. Bárminemű leállás a projekt késésének vagy sikertelenségének veszélyét hordozza, mely anyagi büntetésekkel, valamint a vállalkozás jóhírének elvesztésével járhat.

Minden központi, támogató, valamint menedzsment folyamat – ideértve az eszközökbe való befektetéseket is -, megelőző jellegű karbantartási művelet, bérleti szerződések kezelése, stb. rendkívül alkalmasak a digitalizációra. Jelentős mindennapi megtakarításokat lehet elérni ezzel, mely a hatékonyság és a teljesítménymutatók növekedéséhez vezet.

Iparági kihívások

Komplex

Nagy, komplex, gyorsan öregedő, és térben szétszórt infrastruktúra.

Helyszínek

Párhuzamos műveletek több különböző helyszínen.

Képzettség

Képzett munkaerő hiánya és ideiglenes munkások foglalkoztatása.

Biztonság

Műveletek összeegyeztetése biztonsági és energetikai előírásokkal

Költségek

Üzemek, gépek, berendezések és eszközök magas karbantartási és biztosítási költségei.

Leltár

Problémás lehet naprakész leltár kezelése az eszközök szétszórtsága és változatossága miatt.

Miért a GDi az ön kirakósának hiányzó darabja?

Mi az ön haszna?

Megoldásaink lehetővé teszik, hogy üzleti igényeit ellássa, úgy mint:

Kapcsolatfelvétel

Mondja el igényeit, és nézze meg megoldásainkat

Megoldási lehetőségek

Megoldásaink többféle üzleti igényt is kielégítenek, beleértve:

PIACSPECIFIKUS MEGOLDÁSOK

Megoldások az építőipar számára

Építőipari termékeink megoldásokat kínálnak erőforrás kezelésre, digitális iker létrehozására, valamint munkaerő menedzsmentre egy helyen. Rugalmas, méretre szabható, és integrált megoldásaink a legfrissebb térinformatikai és 3D adatkezelési technológiákat használják. Használjon drónokat helyszíni folyamat-ellenőrzésre, automatizálja erőforrásainak tervezését és ütemezését, beleértve valós idejű terepmunka menedzsmentet. Kövesse nyomon szerződésbeli kötelezettségeit, és feleljen meg nekik optimalizált költségekkel és hatékonyabb műveletekkel, így elősegítve a minőség növekedését, és biztosítva a projektjei időbeli átadását.

Kezelje vállalkozásának prediktív, korrektív, valamint befektetési karbantartását, eközben csökkentve az ide tartozó folyamatok, például terepmunka, költségeit. Növelje versenyképességét, szállítási idejét, szolgáltatásainak minőségét, elérhetőségét, megbízhatóságát és ügyfele elégedettségét.

Ensemble A3

Digitalizálja és vegye leltárba teljes infrastruktúráját és hozzátartozó folyamatait menedzsment, fenntartás, és ellenőrzés céljából.

Ensemble W4

Digitalizálja teljes munkaerejét, és kezelje valós időben, mobil kommunikáció használatával.

Ensemble Fleet

Kezelje jármű- vagy gépflottáját okos útvonaltervezéssel.

Ensemble Atlas

Hozzon létre és kezeljen téri adatokat infrastruktúrájáról vezető technológiákkal (optikai szenzorok, hőszenzorok, LiDAR) 2D vagy 3D alapon a lehető legnagyobb pontossággal.

Esri

A világ vezető eszköztára térinformatikai adatok gyűjtésére, feldolgozására és publikálására, a világ legnagyobb térinformatikai közösségének tudására támaszkodva.

Üzleti alkalmazás csomagok

Custom end-to-end solutions that bring the latest technologies to multiple business
processes within your specific industry vertical.

Facility Management

Létesítmények és erőforrások könnyed és hatékony kezelése és karbantartása