Ensemble Termékportfólió

Érje el céljait okos digitális megoldásokkal

A GDi portfóliója specifikus üzleti szektorokra és szervezeti igényekre fejlesztette a vállalati szintű konfigurált (COTS) termékeit, melyekkel jelentős javulást érhet el, vagy átalakítást hajthat végre erőforrásai, folyamatai, és műveletei kezelésében.

KONZULTÁCIÓ IGÉNYLÉSE

Üzleti felhasználás

Növelje hatékonyságát és csökkentse költségeit legújabb, üzleti folyamatokra fókuszált megoldásainkkal.

Átfogó megoldás

Egyedi, végpontok közötti megoldás, mely a legújabb technológiákat integrálja az Ön iparágában használt üzleti folyamatokba.

Eszközgazdálkodás

Üzleti felhasználás

A GDi Ensemble A3 egy olyan vállalati erőforrás menedzsment (EAM) szoftver, mely lehetővé teszi erőforrás-kezelési műveleteinek digitalizálását és optimalizálását, így növelve hatékonyságát és csökkentve költségeit.

Munkaerő Gazdálkodás

Üzleti felhasználás

A GDi Ensemble W4 egy web- és mobilalkalmazásokból álló munkaerő-menedzsment (workforce-management) szoftver, amely lehetővé teszi a különböző iparágak szervezetei számára a munkafolyamatok és a kapcsolódó erőforrások hatékony tervezését, előrejelzését és ütemezését.

Flottakezelés

Üzleti felhasználás

A GDi Ensemble Fleet szoftvere képessé teszi a felhasználót mobil eszközflottájának, köztük személyautók, teherautók, gépek, vízijárművek, személyek vagy áruk kezelésére és felügyeletére.

Atlas

Üzleti felhasználás

A GDi Ensemble Atlas olyan 2D és 3D térinformatikai termékek gyűjteménye, melyek a legfrissebb technológiákkal és rögzítési technikákkal támogatják okos digitális applikációk és eszközök használatát.

Smart Portal

Üzleti felhasználás

A GDi Ensemble Smart Portal applikáció lehetővé teszi a felhasználók számára fejlett GIS applikációk egyszerű létrehozását bármilyen nemű programozói ismeretek nélkül.

Smart Grid Kezelés

Üzleti felhasználás​

GDi Ensemble OperOSS is an advanced suite of software applications for the management of new generation smart grids.

Energetikai Tevékenységek

Átfogó megoldás

A GDi Ensemble for Energy Operations, Resources and Assets egy egyedülálló megoldás a világpiacon, amely az energiaszektoron belül felmerülő összes igényt kielégíti ingatlannal, és humán erőforrások szervezésével és kezelésével kapcsolatban.

FloodSmart

Átfogó megoldás

A GDi Ensemble FloodSmart egy teljeskörű, valós idejű árvízkockázat-kezelő és valós idejű árvízvédelmi rendszer. Segítségével lehetőség nyílik az árvízkezelési és -megelőzési tevékenységek integrálására káresemény előtt vagy után egyaránt.

Átfogó megoldás

A complete fisheries management geoinformation solution for strategically planning, monitoring and managing fisheries resources and policies. Built to accommodate the latest European Union fisheries requirements.

Távközlési Hálózatok

Átfogó megoldás

Empower your organisation with the knowledge of your network to the very last detail. Boost productivity, drive operational performance, and accelerate service time-to-market.