Szállítmányozás és Logisztika

A szállítmányozási és logisztikai szolgálatásokra egyre nő az igény, ennélfogva folyamatos kihívást jelent hatékony szolgáltatásokat nyújtani, a környezeti terhelés egyidejű csökkentése mellett.

Ezen célok elérése és a versenyképesség megtartása érdekében a vállalkozásoknak optimalizálniuk kell folyamataikat, főként azokat, amelyek a résztvevők közötti információáramlást biztosítják. Ezeket gyorsabbá és átláthatóbbá kell tenni.

A szállítmányozásban a digitalizáció szorosan követi az IT szolgáltatások és digitális technológiák fejlődését, jelenleg elsősorban az automatizálási és hálózati folyamatokba történő befektetés jellemző. Ugyanakkor a szállítmányozási és logisztikai szektor lassabban vezette be a digitális innovációkat, mint más, közeli területek, mint például a kiskereskedelem, ahol a digitális technológiák nagyon gyors adoptációja történt. Ez a lassú reakció a vállalkozások számára óriási kockázatot jelent, és még nagy, régóta működő piaci szereplők esetében is katasztrofális lehet.

A GDi több évnyi tapasztalattal rendelkezik, és a szektorban számos szervezettel van partnerségben, úgy mint nemzeti csomagküldő és postai szolgáltatók, melyeknek komplex informatikai szolgáltatásait digitalizálta. A legújabb technológiákat, mint okoseszközök és -interfészek vagy mobiladat-kommunikáció, az Ensemble termékeinkkel párosítva valós idejű követés, útvonaltervezés, és munkaütemezés érhető el, így elősegítve az ügyfélelégedettség és a szolgáltatások teljesítményének növekedését.

Iparági kihívások

Végfelhasználó

A végfelhasználó magas elvárásai a mobilkommunikációra és valós idejű, pontos információbiztosításra a szállítással kapcsolatban.

Menedzsment

A munkaerő, utasítások, és járműflotta hatékony menedzsmentje. Megfelelés a szigorú környezeti előírásoknak.

Gyors adat

Nagy mennyiségű adat gyors feldolgozása és intuitív megtekintése kimutatásokon.

Befektetés

Szükséges befektetni technológiai újításokba olyan területeken, mint adatfeldolgozás, IoT, és felhőalapú rendszerek.

Technológia

Lépést tartani új technológiákkal az egész szállítmányozási és logisztikai láncban, például a kiskereskedelemben (e-kereskedelem elterjedése).

Biztonság

Digitális információmegosztás a vezetés körében. Kiberbiztonsági intézkedések erősítése a kockázatok elkerülése és a vállalkozás működésének zavartalansága érdekében.

Visszakövethetőség​

Szükséges valós idejű visszakövethetőség és követés az egész logisztikai láncban. A csomagoknak a megfelelő időben és helyen kell lenniük a lehető legjobb állapotban.

Költségek

Az árrések miatti nyomás szükségessé teszi a digitalizációt, a folyamatok automatizálását, és új feldolgozási modellek bevezetését. Az üzemanyagárak változékonysága.

Miért a GDi az ön kirakósának hiányzó darabja?

Mi az ön haszna?

Megoldásaink lehetővé teszik, hogy üzleti igényeit ellássa, úgy mint:

Kapcsolatfelvétel

Mondja el igényeit, és nézze meg megoldásainkat

Megoldási lehetőségek

Megoldásaink többféle üzleti igényt is kielégítenek, beleértve:

KIEMELT TÖRTÉNET

Horvát Posta - nemzeti postai szolgáltató

A Horvát Posta növelte hatékonyságát és járművei kihasználtságát, miközben csökkentette üzemanyag- és karbantartási költségeit.

“GDi Ensemble Fleet and the ArcGIS platform have helped us streamline our postal service delivery and lets us see the big picture of our daily operations.”

IT Manager
Croatian Post

PIACSPECIFIKUS MEGOLDÁSOK

Megoldások energia és közművek számára

Termékeink a szállítmányozás és logisztika számára magukban foglalnak átfogó valós idejű flottakezelést, erőforrás életciklus és munkaerő menedzsmentet. Rugalmas, méretre szabható, és integrált megoldásaink a legfrissebb technológiákat használják események és erőforrások átláthatóságának növelésére, valamint a produktivitás javítására.

Könnyű integrálhatóság más, releváns rendszerekhez az ön struktúrájában, így például pénzügyhöz, raktározáshoz, vagy ERP rendszerekhez. Növelje versenyképességét, szolgáltatásainak teljesítményét, elérhetőségét, megbízhatóságát, és ügyfelei elégedettségét.

Ensemble A3

Digitalizálja és vegye leltárba teljes infrastruktúráját és hozzátartozó folyamatait menedzsment, fenntartás, és ellenőrzés céljából.

Ensemble W4

Digitalizálja teljes munkaerejét, és kezelje valós időben, mobil kommunikáció használatával.

Ensemble Fleet

Kezelje jármű- vagy gépflottáját okos útvonaltervezéssel.

Esri

A világ vezető eszköztára térinformatikai adatok gyűjtésére, feldolgozására és publikálására, a világ legnagyobb térinformatikai közösségének tudására támaszkodva.

Üzleti alkalmazás csomagok

Custom end-to-end solutions that bring the latest technologies to multiple business
processes within your specific industry vertical.

FieldOps

Maximalizálja terepi útvonaltervezési és ütemezési műveleteit.

Facility Management

Létesítmények és erőforrások könnyed és hatékony kezelése és karbantartása