Esri APPs

Collector for ArcGIS

A Collector for ArcGIS egy térkép központú adatgyűjtő applikáció, melyet az ESRI fejlesztett ki terepi adatok felvételezésére. Az alkalmazás az ArcGIS platformra épül, mely azt jelenti, hogy a desktop alkalmazáson belül létrehozott geoadatbázisok és elemosztályok szolgáltatásként vannak publikálva, mely szolgáltatások egy web térképbe ágyazva elérhetőek lesznek az alkalmazás számára. Az adatgyűjtés történhet pont, vonal és poligon típusú elemekre.

A Collector for ArcGIS-nek köszönhetően az adatgyűjtés történhet offline módban is, a módosítások, új elemek felvétele és törlése ugyanúgy történik mintha az adatkapcsolat fennállna, majd miután ismét van hálózat az adatok automatikusan szinkronizálódik az eszközről a szerverre és mások számára is látható válnak az offline módban felvett adatok.

A Collector for ArcGIS Android, IOS, és Windows eszközökön egyaránt használható.

Android

Android 4.1 (Jelly Bean) vagy újabb
ARMv7 or x86 processor
OpenGL ES 2.0 support
Precise location (GPS and network-based) support

iOS

iOS 8 or later
iPhone, iPad, iPod touch

Windows 10 (tablet és PC)

Version 1511 or later

Long-Term Servicing Branch (LTSB) version 1607 vagy újabb

További információkért látogasson el az alábbi weboldalra.

Survey123 for ArcGIS

A Survey123 for ArcGIS egy űrlap alapú adatgyűjtő alkalmazás, mely tablet-re vagy okostelefonra letöltve terepi adatgyűjtésre is használható. Az űrlapok létrehozása történhet egy külön letölthető alkalmazásban, az ún. Survey123 Connect for ArcGIS-ben, amely az Excellel együttműködve teszi lehetővé az űrlapok összeállítását. Továbbá az űrlap összeállítására lehetőség van egy felhasználóbarát grafikus builderben is, a böngészőből.

Az összeállított űrlap megosztható az ArcGIS Online-os szervezetünk különböző csoportjaival vagy publikussá téve bárkinek lehetőséget adhatunk a kitöltésre.

ArcPad

Az ArcPad egy mobil eszközökre telepíthető alkalmazás, melynek segítségével hatékonnyá tehető a terepi munka, többek között az adatfelvétel, a szerkesztés vagy a többi felhasználóval közös munka összehangolása. Az ArcPad segítségével gyűjtött adatok integrálhatók a szervezet adatbázisába és az Esri platform egyéb szoftverei képesek segítséget nyújtani a gyűjtött adatok feldolgozásában és megjelenítésében.

További információkért látogasson el az alábbi weboldalra.

 

Értékesítéssel kapcsolatos információkért keresse munkatársainkat a e-mail címen!