Csatlakozzon hozzánk

Karrier

Ismerje meg a munkakört | Ismerje meg a munkatársakat
RÓLUNK

Gazdag történelem.
Ragyogó jövő.

Több mint 30 éve sikeresen növekszünk egy rendkívül versenyképes iparágban. Törekszünk arra, hogy ez így is folytatódjon. Csatlakozz hozzánk, és játssz te is fontos szerepet sikertörténetünkben.

Lehetőségek nálunk

Akár még tanulsz, frissen végeztél vagy már sok éve a pályán vagy,a GDi számos lehetőséget kínál, és esélyt biztosít az értékteremtésre, valamint arra, hogy ügyfeleink számára a lehető legprofesszionálisabb megoldások fejlesztésében vegyél részt.

Légy része a változásnak

Munkánk a vállalkozásokra és a közösségekre egyaránt hatással van. Ha célod egy olyan munkahely volt, ahol munkád változást hozhat, ötleteid meghallgatásra kerülnek, lelkesedésed értékelik és képességeidet is tesztelheted, akkor itt jó helyen jársz!

Feszegesd a határaidat

Nem kertelünk, a munkánk sokat követel. Ha szereted a kihívásokat és mindig új módokat keresel a tudásod és képességeid próbára tételére, akkor jó helyen jársz.

Fejlődj velünk

A személyes fejlődés fontos tényező a boldogság kutatásában. A személyes fejlődés fontos tényező a boldogságra való törekvésünkben. Támogatunk abban, hogy emberként és szakemberként is egyaránt fejlődj.

Találd meg az egyensúlyt

A munka az élet fontos része, de nem minden. Ezt tiszteletben tartjuk, és arra bátorítunk, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb egyensúlyt.
ELŐNYÖK

Élet a GDi-nél

Bátorítjuk az innovációt, a kreativitást, az új ötletek és módszerek kidolgozását, a jelen és a jövő problémáinak megoldása érdekében.

Rugalmas munkavégzés

Élvezd a rugalmas munkaidőt, a tágas, légkondicionált és természetes fénnyel megvilágított irodákat, amelyek ideálisak a gyors ütemű, ügyfélközpontú üzleti tevékenységünkhöz.

Belső oktatás

Belső oktatási programunk, a „GDi Academy”, az egyén és a vállalat egésze számára a készségek és ismeretek elsajátítására összpontosít.

Belső légkör

A csapatmunka nálunk a kölcsönös tiszteleten és egymás elismerésén alapul.Támogatjuk a sokszínűséget, az innovációt, pozitív csapatszellemet tartunk fenn, és gondoskodunk róla, hogy mindenki véleménye számítson
Vezető technológiai vállalat​

Dolgozz jónevű ügyfelek és partnerek sokszínű hálózatát felmutató vezető technológiai cégnél.

Kreatív munka

A felhasználók és a közösség számára egyaránt hasznot hozó rendszereken és megoldásokon alapuló kreatív munkavégzés.

Juttatási csomagok

Személyes igényeire szabott kompenzációs / juttatási csomagok.

Folyamatos oktatás

Speciális tanfolyamokkal és a szakmai képesítés megszerzésének lehetőségével bátorítjuk a folyamatos tanulást.

Válassz

Fejlődj az általad választott szakmai irányban, dolgozz a GDi bármely irodájában.

A munka és magánélet egyensúlya

Törődünk veled és környezeted jólétével. Ösztönözzük a hobbikat, sportot, szabadidős tevékenységeket és egyéb érdeklődési köröket.

Ajánlatok tanulóknak

Állásajánlatok

Take a look at the latest job opportunities at GDi

GDi Quality Assurance team is at the core of company software development process, directly reporting to GDi Head of Product Management and Engineering.

 

 

GDi Telco Business Consulting and Implementation team is seeking an OSS Specialist to join our team.