Modern eszközökkel segítjük Önt a digitális átállásban. Mozdítsa előre vállalkozását
Áttekintés

VIDEO MEGTEKINTÉSE

A GDi ipari megoldások terén szerzett több évtizedes tapasztalattal felvértezett profi csapata készséggel segít a kulcsfontosságú teljesítménymutatók javításában, az erőforrások, eszközök és tevékenységek növekedésének hatékony irányításában. A GDi csapata elkötelezett, felhasználóinak és a közösség sikereinek támogatása mellett. 

 

Boran Lončarić
CEO, GDi-csoport

Kik vagyunk

A GDi a versenyképes technológiai megoldások innovatív és díjnyertes szolgáltatója, amely több mint 30 éve sikeresen növekszik és mintegy 1200 ügyfelet szolgál ki. Iparági központú workflow-management szoftvereink és megoldásaink már bizonyítottak.

A világ vezető technológiai platformjain üzemelnek és a kapcsolódó szakmai szolgáltatások, képzések és folyamatos, hosszú távú támogatás teljes skálája egészíti ki őket. Ez magában foglalja a karbantartást, az üzemeltetést és a változás-kezelést. Élen járunk az üzemeltetéstámogató rendszerek (OSS), a döntéstámogató rendszerek (DSS), a felhőalapú számítástechnika és a térinformatikai rendszerek (GIS) fejlesztése területén, mind a kereskedelmi, mind az állami szektorban. Megoldásaink középpontjában az eszközök, műveletek és erőforrások intelligens kezelése áll.

Áttekintés

0
ÉVE AZ ÜZLETÁGBAN
0
ÜGYFÉL
0
IRODÁINK SZÁMA
0
MUNKATÁRS

Küldetésünk

Ügyfelek

Felmérjük és kiszolgáljuk ügyfeleink és partnereink igényeit, valamint az üzleti folyamataikat a várakozásukon felüli megoldások biztosítása érdekében.

Termékek

Az elemzéshez, konzultációhoz, tervezéshez és termékfejlesztéshez tapasztalt és képzett csapattal állunk rendelkezésére. Ügyfélközpontú, a modern elvárásoknak és szabványoknak megfelelő fejlesztéseket valósítunk meg különböző platformokra.

 

Érték

Növekvő ügyfélkörünk számára olyan kulcsfontosságú megoldásokat kínálunk, amelyek az operatív feladatok racionalizálásával és a munkafolyamatok átalakításával nagyobb értéket biztosítanak vállalkozásaik számára.

 

Csapat

Kollégáink lépést tartanak a legújabb technológiai kihívásokkal. Versenyképes tudásuknak köszönhetően innovatív megoldásokra alapuló termékekkel segítik vállalkozása fejlődését. 

 

 

Partnerkapcsolatok

Minőségi kapcsolatokat alakítunk ki és tartunk fent partner szervezetekkel és ügyfelekkel világszerte 

 

 

Közösség

Magas szakmai, etikai színvonalon és fenntartható módon működünk, hozzájárulva a társadalom és a közösség jólétézhez.

 

Kiemelt ügyfeleink

Irodák