Pénzügy

A pénzügyi szektor jelentős átalakuláson megy keresztül a jelenleg is zajló digitalizációs hullámban. Ügyféligények változnak, élesedik a verseny, és új szabályozások lépnek életbe (pld. PSD2 Európában). A fizikai infrastruktúra (bankfiókok/biztosító irodák) és a papír alapú rendszerek helyét integrált digitális hálózatok veszik át.

Ezen felül az optimalizálásra való igény nyomására innovatív, automatizált folyamatok újragondolására és adoptálására van szükség a tökéletes visszakövethetőségért. A pénzügyi szolgáltatások digitalizációja alatt az ügyfélelégedettség megtartása érdekében elengedhetetlen az adatok biztonsága, és a vállalat stabilitása.

Iparági kihívások

Digitális transzformáció

A pénzügyi szolgáltatások világa gyorsan változik, és a digitalizáció jelenleg egy üzleti szükséglet a folyamatok optimalizálása érdekében, hogy a mindennapi műveletek maximális hatékonysággal működjenek.

Örökölt rendszerek

Az örökölt rendszerek és technológiák frissítése, valamint kapacitásuk növelése, hogy integrálhatóvá váljanak fejlett technológiákkal és modern digitális rendszerekkel, mint az IoT, blockchain, vagy mesterséges intelligencia (AI).

Ügyfél oldali elvárások

Az egyre növekvő elvárások miatt a szervezeteknek priorizálniuk kell az ügyfélélményt. Nem csak azért, hogy más pénzügyi intézményekkel versenybe tudjanak szállni, hanem más márkákkal is.

Erőforrás menedzsment

Sok és különféle vállalati és ügyfél oldali erőforrás. Szükséges modern leltár rendszerek kiépítése IoT eszközökkel (okosszenzorok) az épület-karbantartás és közmű költségek csökkentése érdekében.

Verseny

Új, agilis piaci szereplők, diszruptív üzleti modellekkel, bevételi sávokkal, különböző méretekben, többféle kínált szolgáltatással. A nagy intézményeknek különösen fontos az innováció és fejlődés a versenyképesség megőrzésében.

Munkaerő

Emelkedő költségek, igény rugalmas munkaerőre, és munkahelyi szokások változására. Szükségesek valós idejű jelentések, fejlett kimutatások, illetve a jelenlegi és múltbeli tevékenység követése.

Szabályozások

A vállalatoknak meg kell felelniük a jelenlegi és jövőbeli szabályozásoknak, és minél pontosabban előre kell jelezniük a geopolitikai feszültségeket.

Adatbiztonság

A nem-megfelelés és jóhírnév kockára tevésének elkerülése érdekében szükséges erősen befektetni megbízható belső irányítási rendszerekbe, hatékony kibervédelembe, és adatbiztonsági intézkedésekbe.

Miért a GDi az ön kirakósának hiányzó darabja?

Mi az ön haszna?

Megoldásaink lehetővé teszik, hogy üzleti igényeit ellássa, úgy mint:

Kapcsolatfelvétel

Mondja el igényeit, és nézze meg megoldásainkat

Megoldási lehetőségek

Megoldásaink többféle üzleti igényt is kielégítenek, beleértve:

PIACSPECIFIKUS MEGOLDÁSOK

Megoldások a pénzügy számára

Pénzügyi termékeink megoldásokat kínálnak erőforrás kezelésre, automatizált ütemezésre és tervezésre, valamint munkaerő menedzsmentre egy helyen. Rugalmas, biztonságos, méretre szabható, és integrált megoldásaink a legfrissebb technológiákat használják automatikus elosztásra és erőforrás ütemezésre. Ide tartozik még a valós idejű eszköz követés, geolokáció-menedzsment, és valós idejű katasztrófa-előrejelzés és kezelés.

Könnyű integrálhatóság más releváns rendszerekhez az ön IT rendszerén, beleértve pénzügyi és vállalatirányítási rendszerét, valamint külső vállalkozókat. Növelje versenyképességét, szállítási idejét, szolgáltatásainak minőségét, elérhetőségét, megbízhatóságát és ügyfelei elégedettségét.

Ensemble A3

Digitalizálja és vegye leltárba teljes infrastruktúráját és hozzátartozó folyamatait menedzsment, fenntartás, és ellenőrzés céljából.

Ensemble W4

Digitalizálja teljes munkaerejét, és kezelje valós időben, mobil kommunikáció használatával.

Ensemble Fleet

Kezelje jármű- vagy gépflottáját okos útvonaltervezéssel.

Ensemble Atlas

Hozzon létre és kezeljen téri adatokat infrastruktúrájáról vezető technológiákkal (optikai szenzorok, hőszenzorok, LiDAR) 2D vagy 3D alapon a lehető legnagyobb pontossággal.

Esri

A világ vezető eszköztára térinformatikai adatok gyűjtésére, feldolgozására és publikálására, a világ legnagyobb térinformatikai közösségének tudására támaszkodva.

Üzleti alkalmazás csomagok

Custom end-to-end solutions that bring the latest technologies to multiple business
processes within your specific industry vertical.

Facility Management

Létesítmények és erőforrások könnyed és hatékony kezelése és karbantartása