Gyártás és Feldolgozás

A gyártásban és feldolgozásban a változásokat a gyorsan változó fogyasztói elvárások és az ellátási láncban kapcsolódó iparágakban bekövetkező technológiai- és eszközfejlesztések hajtják. A fő gyártási műveletek és folyamatok terén sok vállalat látta már a digitalizáció előnyeit saját maguk, beszállítóik, ügyfeleik, és egyéb harmadik felek számára. Az Ipar 4.0 elérésére törekvés miatt a szektor jelenleg az IoT legnagyobb felhasználója, és az Ipari IoT (IIoT) központja.

Ugyanakkor annak ellenére, hogy a termékek gyártása, és a szolgáltatások biztosítása ilyen világosan változik, sok vállalat lemaradhat, ha a vállalkozás digitalizációját elmulasztják. Valószínű, hogy a versenytársak alá fognak kerülni, hiszen nem lesz módjukban jobb szolgáltatásokat biztosítani, műveleti költségeiket csökkenteni, és nagyobb bevételi forrásokat teremteni.

Ezeknek az igényeknek a kielégítésére a GDi egy olyan számítógépesített karbantartás menedzsment rendszert (CMMS) ajánl, melynek központi funkciói magukban foglalnak erőforrás-követést lokációs adatokkal, digitális iker létrehozást, és 3D modellezést. Modulok segítik a megelőző karbantartást és előrejelzést, munkaerő/munkarend menedzsmentet automatizált ütemezéssel és tervezéssel. Eredményül gyorsabb, okosabb, és hatékonyabb folyamatai lesznek, az összekapcsoltság és kommunikáció javulása mellett. Azonnal hozzáférhet értékes kimutatásokhoz, hogy meg tudja hozni gyorsan a megfelelő döntéseket.

Ezen felül felhőalapú megoldásaink segítségével az ellátási láncban versenyelőnyhöz juthat szállítás és logisztika terén, ahol a valós idejű információ és a gyorsaság kulcsfontosságú.

Iparági kihívások

Ügyfelek és beszállítók

Az ügyfelek és ipari partnerek információdús, gyors, és optimalizált folyamatokat követelnek. A végfelhasználók és beszállítók ugyanígy elvárják, hogy versenyképes áron jussanak hozzá személyre szabott termékekhez.

Verseny

A gyorsan reagáló, új technológiákat adoptáló szereplők előnyhöz jutnak a piacon, vagy akár meg is zavarhatják azt. A versenytársak olyan területeken is változtatnak, mint kiskereskedelem, szállítás, és logisztika.

Állásidő

A megfelelő ROI fenntartása érdekében el kell kerülni a termelésben és feldolgozásban kritikus gépek és drága eszközök leállását.

Ellátási lánc

A nyersanyagok és termékek pontos helymeghatározásának hiánya. A komplex ellátási lánc gyakran nem elég hatékony.

Makroökonómia

Egyre növekvő makroökonómiai és geopolitikai bizonytalanság, melyek kockázatait kezelni kell. A kiadásokat csökkenteni, a hatékonyságot pedig növelni kell, hogy sikeresen alkalmazkodni tudjon a vállalat a kereslet ingadozásához.

Technológia

A digitalizáció előnyeinek és a technológiai fejlesztések megértése, úgy mint digitális ikrek, felhő, IoT, mesterséges intelligencia, valós idejű adatok, stb.

Költségvetés és erőforrások

Komplikált műveletek szoros határidőkkel és számtalan erőforrás-megszorítással. A rugalmasságot és hatékonyságot növelni, a hulladék-kibocsátást és költségeket csökkenteni szükséges a gyártási műveletekben, üzleti folyamatokban, karbantartásban, és szolgáltatásokban.

Örökölt rendszerek

A vállalatokban jelen lehetnek rugalmatlan, elavult rendszerek, melyek akadályozhatják a modern, digitális megoldások adoptációját vagy integrációját.

Miért a GDi az ön kirakósának hiányzó darabja?

Mi az ön haszna?

Megoldásaink lehetővé teszik, hogy üzleti igényeit ellássa, úgy mint:

Kapcsolatfelvétel

Mondja el igényeit, és nézze meg megoldásainkat

Megoldási lehetőségek

Megoldásaink többféle üzleti igényt is kielégítenek, beleértve:

PIACSPECIFIKUS MEGOLDÁSOK

Megoldások gyártás és feldolgozás számára

A GDi termékei gyártás és feldolgozás számára magukban foglalnak átfogó létesítmény kezelést, erőforrás életciklus és munkaerő menedzsmentet egy helyen. Rugalmas, méretre szabható, és integrált megoldásaink a legfrissebb technológiákat használják automatikus tervezésre, erőforrás ütemezésre, valamint a szolgáltatások és termékek minőségbiztosítására. Termékeinkkel vizualizálhat valós idejű üzemi és szállítási adatokat a költségek optimalizálásának és a műveletek gördülékenységének elősegítéséhez.

Könnyű integrálhatóság más, releváns rendszerekhez az ön struktúrájában, mint például megbízhatóság-központú karbantartási (RCM) programokhoz. Kövesse nyomon ellátási láncait versenyképességének és hatékonyságának növelése érdekében. Növelje szolgáltatásainak teljesítményét, elérhetőségét, megbízhatóságát, biztonságát, és ügyfelei elégedettségét.

Ensemble A3

Digitalizálja és vegye leltárba teljes infrastruktúráját és hozzátartozó folyamatait menedzsment, fenntartás, és ellenőrzés céljából.

Ensemble W4

Digitalizálja teljes munkaerejét, és kezelje valós időben, mobil kommunikáció használatával.

Ensemble Fleet

Kezelje jármű- vagy gépflottáját okos útvonaltervezéssel.

Ensemble Atlas

Hozzon létre és kezeljen téri adatokat infrastruktúrájáról vezető technológiákkal (optikai szenzorok, hőszenzorok, LiDAR) 2D vagy 3D alapon a lehető legnagyobb pontossággal.

Esri

A világ vezető eszköztára térinformatikai adatok gyűjtésére, feldolgozására és publikálására, a világ legnagyobb térinformatikai közösségének tudására támaszkodva.

Üzleti alkalmazás csomagok

Custom end-to-end solutions that bring the latest technologies to multiple business
processes within your specific industry vertical.

Facility Management

Létesítmények és erőforrások könnyed és hatékony kezelése és karbantartása