Állami Szektor

Az állami szektor számottevő digitalizáción megy keresztül, hogy a polgárok számára gyorsabb és megbízhatóbb szolgáltatásokat tudjon nyújtani. Ez látható abban is, hogy az EU következő programperiódusában – 2021-től 2027-ig – jelentős hangsúlyt kap a közigazgatás digitalizációja, és így a tagországok közötti adminisztratív integráció.

A városok számára elérhető megoldások az okos infrastruktúrák kiépítésével és a közvetlen környezetben fellelhető fenntartható erőforrások használatával kezdődik. Egy meghatározó, és egyben komoly kihívást jelentő feladat az okosvárosok létrehozásában az információ hatékony vizuális kommunikálásának és az adatok legújabb technológiákkal történő gyűjtésének összekapcsolása. Például elengedhetetlen okos (IoT), vezeték nélküli eszközökbe fektetni ahhoz, hogy a közszféra szolgálatásainak hatékonyságát és gyorsaságát optimalizálni lehessen.

A GDi több évnyi szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezik a szektoron belül digitális applikációk és eszközök implementálásában, továbbá elkötelezett szakértőink végzik az okos (IoT) eszközök teljes életciklusának tervezését, integrálását, és kezelését.

Iparági kihívások

DESI

A közigazgatás DESI indexének növelése.

Közlekedés

Közlekedési és szállítmányozási rendszerek kezelése, a városi közlekedés igényeinek kielégítése, illetve parkolási- és számlázási rendszerek karbantartása.

Infrastruktúra kezelés

Városi tulajdon és infrastruktúra (pl. közvilágítás) kezelése. Az infrastruktúra leltárazása és karbantartása az adatkezelési törvényeknek megfelelően.

Elengedhetetlen szolgáltatások

Készenléti szervek, nyilvános információs rendszerek, iskolák, könyvtárak, kórházak, és egyéb közszolgáltatások hatékony kezelése.

Jog

Jogi kötelezettségeknek eleget tenni, Európai Uniós előírásoknak megfelelni, valamint környezetvédelmi jogszabályokban foglalt határértékek alatt maradni.

Polgári bevonódás

Digitális adatmegosztás kormányszervek között, és a polgárok bevonása stratégiai döntések meghozásába jobb kétirányú kommunikációval.

VIDEO

Zöld és digitális Európát

A zöld és digitális átváltozás egy digitalizációs program, melynek célja, hogy a közigazgatási folyamatokat digitalizálja, így integrálva olyan Európai Uniós előírásokat, mint a károsanyag-kibocsátás csökkentése, átállás megújuló energiaforrásokra, vagy a közigazgatás hatékonyságának növelése.

Miért a GDi az ön kirakósának hiányzó darabja?

Mi az ön haszna?

Megoldásaink lehetővé teszik, hogy üzleti igényeit ellássa, úgy mint:

Kapcsolatfelvétel

Mondja el igényeit, és nézze meg megoldásainkat

Megoldási lehetőségek

Megoldásaink többféle üzleti igényt is kielégítenek, beleértve:

KIEMELT TÖRTÉNET

City Office for Strategic Planning, city of Zagreb

3D digital model now a vital tool for decision makers in the city of Zagreb.

„ArcGIS is becoming the basis for providing better information for managing data on the city of Zagreb’s land and population, making better decisions and reacting faster to challenges ahead.”

Nives Škreblin
Head of Spatial Information and Research, city of Zagreb

PIACSPECIFIKUS MEGOLDÁSOK

Megoldások az állami szektor számára

Megoldásaink okosvárosok és kormányszervek számára magukban foglalnak átfogó várostervezést, nagyobb polgári bevonást, és közszolgáltatások optimalizációját. Miközben a költségek csökkennek, városa és annak igazgatása okosabb és összekapcsoltabb lesz, valamint adatvezéreltté fog válni. Rugalmas, méretre szabható, és integrált megoldásaink a legfrissebb technológiákat használják a szolgáltatások minőségének biztosítására és a hatékony erőforrás-használatra, valamint lehetővé teszik a vészhelyzetek és katasztrófák átfogó kezelését.

Könnyű integrálhatóság más releváns rendszerekhez az ön IT rendszerén, beleértve pénzügyi és vállalatirányítási rendszerét, valamint külső vállalkozókat. Növelje szolgáltatásainak minőségét és megbízhatóságát, polgárai bevonódását, és alkalmazottai hatékonyságát.

Ensemble A3

Digitalizálja és vegye leltárba teljes infrastruktúráját és hozzátartozó folyamatait menedzsment, fenntartás, és ellenőrzés céljából.

Ensemble W4

Digitalizálja teljes munkaerejét, és kezelje valós időben, mobil kommunikáció használatával.

Ensemble Fleet

Kezelje jármű- vagy gépflottáját okos útvonaltervezéssel.

Ensemble Atlas

Hozzon létre és kezeljen téri adatokat infrastruktúrájáról vezető technológiákkal (optikai szenzorok, hőszenzorok, LiDAR) 2D vagy 3D alapon a lehető legnagyobb pontossággal.

Esri

A világ vezető eszköztára térinformatikai adatok gyűjtésére, feldolgozására és publikálására, a világ legnagyobb térinformatikai közösségének tudására támaszkodva.

Üzleti alkalmazás csomagok

Custom end-to-end solutions that bring the latest technologies to multiple business
processes within your specific industry vertical.

FieldOps

Maximalizálja terepi útvonaltervezési és ütemezési műveleteit.

Facility Management

Létesítmények és erőforrások könnyed és hatékony kezelése és karbantartása

FloodSmart

Egy elengedhetetlen eszköz a klímaváltozás okozta kihívások elleni küzdelemhez