Újdonságok ArcGIS 10.4-ben!

Az ArcGIS legújabb kiadása új megjelenítési képességeket, továbbfejlesztett vállalati lehetőségeket és hihetetlen új alkalmazásokat nyújt Önnek.

Az ArcGIS Pro felhasználók, az ArcGIS Online és az ArcGIS Portal segítségével vektor mozaikokat, helyi 3D jeleneteket hozhatnak létre illetve oszthatnak meg. Az ArcGIS for Server felhasználók részére fokozott rendelkezésre állást és problémák esetén gyors helyreállást biztosít, a megbízhatóbb üzleti folytonosság érdekében.

ArcGIS Pro megváltoztatja a Desktop GIS-t
Készítsen gyönyörű térképeket mind 2D, mind pedig 3D-ben, dolgozzon többféle megjelenítéssel és térképi kimenettel, automatizálja könnyen a feladatokat és munkafolyamatokat, végezzen modern elemzéseket, ossza meg és dolgozzon együtt szervezetén belül. ArcGIS Pro egy igazi 64-bites többszálú feldolgozást biztosító alkalmazás; az első számú asztali alkalmazás a GIS szakértők számára.
Nézze meg a videót

Készítsen és osszon meg vektor mozaik térképeket és rétegeket
Vektor mozaikos térképek remekül néznek ki nagy felbontású kijelzőkön emellett könnyen stilizálhatóak és frissíthetőek. A vektor mozaik térképek és rétegek egy mozaik réteg stílusának szerkesztésével egyszerűen személyre szabhatóak. Az ArcGIS Pro 1.2 segítségével létrehozhat és konfigurálhat vektor mozaikokat, majd tömörítheti a tartalmat és feltöltheti az ArcGIS Online-ba és Portal for ArcGIS-be.
Hozzon létre szép és interaktív térképeket

3D-s megjelenítések használata

Használja az ArcGIS Pro-t 3D-s földrajzi részek szemléltetéséhez, illetve ezek megosztásához az ArcGIS Online-on vagy Portal -on keresztül az ArcGIS Scene-hez. Ezek a „local scene-ek” kiválóak olyan kis kiterjedésű területek megjelenítésére, mint egy kollégium campusa illetve bármilyen tudományos vagy földalatti alakzatok megjelenítésére alkalmazható.

Elemezzen, szemléltessen és kommunikáljon 3D-s térképekkel

További elemzések az ArcGIS Portal-lal

Ugyanazok az elemző eszközök, melyek már előzőleg csak az ArcGIS Online térképnézőben álltak rendelkezésre, most az ArcGIS Portal-lal is elérhetők. Az ArcGIS Portal-, ArcGIS Server- és ArcGIS Data Store-ral rendelkező felhasználók olyan elemzési műveleteket hajthatnak végre, mint hotspotok keresése, utcák és címek lokalizálása, hely, útvonal megtalálása vagy egy geoadatbankhoz való hozzáférés.

Tudjon többet elemezéssekkel

Magas rendelkezésre állású ArcGIS Portal

ArcGIS 10.4 egyszerűbb módja annak, hogy telepíteni tudjunk magas rendelkezésre állású portálokat, amelyek segítenek fenntartani a teljesítményt,emellett támogatja az oldalak hibáinak észrevételét, minimalizálva a leállást. Az egyszerűbb implementálás, az új hiba felderítő és helyrehozó eszközökkel növeli a szervezet rugalmasságát.

ArcGIS for Server

Új és fejlesztett alkalmazások

Az ArcGIS 10.4-el rendelkezésre álló új és fejlesztett alkalmazások segítségével gyorsabb és jobb döntéseket hozhat az irodában, maximalizálja a terepen dolgozó munkaerők hatékonyságát, könnyebben oszthat meg információkat szervezetén belül, emellett ötleteket és észrevételeket is gyűjthet. Például, Drone2Map for ArcGIS (beta) használható 3D pontfelhők készítéséhez.

Alkalmazásaink mindenki számára!

További információk elérhetőek: esri.com/whatsnew

GDi Solutions Day 2023

Hagyományainkhoz híven, 2023. október 4-én megrendezésre kerül éves felhasználói konferenciánk, a Solutions Day 2023. Minden évben a rendezvény kiemelt célja a

Online felhasználói konferencia 2021

Hagyományainkhoz híven, 2021. szeptember 30-án megrendezésre kerül éves felhasználói konferenciánk, a Solutions Day 2021,  melyre idén is rendhagyó módon a VIRTUÁLIS térben kerül

Felhasználói Konferencia 2020

Hagyományainkhoz híven, 2020.10.08-án megrendezésre kerül éves felhasználói konferenciánk, a  GDi Magyarország Online Felhasználói Konferencia 2020,  melyre idén rendhagyó módon a VIRTUÁLIS

Biztonsági frissítések a Portálon

Az Esri arról tájékoztat, hogy a Portal for ArcGIS 10.7.1-es vagy korábbi verziói sebezhetőek az ún. SSRF (Server-Side Request Forgery) támadásokkal szemben. A biztonsági

ArcGIS Online – Biztonsági hírek

  A HTTPS protokoll az ArcGIS platform szoftverei közti biztonságos kommunikáció egyik kulcseleme, így ArcGIS Online-ban 2020. december 8-tól az Esri bevezeti a HTTPS

Kapcsolatfelvétel

Esri

UAS

Események

Kapcsolat